Welkom bij Toon Ontruimingsservice

ONTRUIMINGSSERVICE IS EEN LANDELIJKE ORGANISATIE 24/7 DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIE

Door ruime ervaring van vele jaren in het ontruimen van verschillende objecten zoals woning of bedrijfsontruiming wij van Toon ontruimingsservice helpt u bij het ontruimen van huurwoning, koopwoning, zolder, garage en zorgkamer. Er is niets zo emotioneel als het leegruimen van een woning. Vaak gebeurt dit naar aanleiding van overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum, of gedwongen zijn huis moet verlaten. Toon Ontruimingsservice neemt in deze moeilijke tijd graag deze zorg van u over die op zorgvuldige manier worden uitgevoerd door ons team.

Toon Ontruimingsservice ontruimt de woning hoe de klant het wil in overleg en goed de werkzaamheden in kaart te brengen zo zijn wij in staat om u optimaal van dienst te zijn. Uw woning of bedrijf word leeg, en bezemschoon naar wensen opgeleverd en verwijderen wij alle objecten en eventuele aanwezige tapijt en voeren wij deze professioneel af. Achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming via diverse stichtingen en niet bruikbare goederen worden netjes afgevoerd en eventueel gerecycled.

Toon Ontruimingsservice garandeert dan ook in zo kort mogelijk tijdbestek de schoonste en beste oplevering.

Toon Ontruimingsservice ontruimt ook bedrijfspanden/hallen, kantoren, loodsen, winkels en  horecapanden hier nemen wij ook vakkundig het werk uit handen en lever wij u pand bezemschoon op. Hier komen vaak grote partijen afval vrij wij voeren deze zoveel mogelijk gescheiden en recyclebaar af. Ook zijn wij gespecialiseerd in het op opruimen en afvoeren van alle soorten puin, alle soorten metalen en verwijderen en vakkundig afvoeren van asbest

Toon Ontruimingsservice werkt dan ook samen met verschillende betrouwbare partners. Wij ontruimen door heel Nederland en België, en geef inboedel een 2e kans.

We kunnen een goede indicatie geven als u in de offerte -aanvraag een omschrijving geeft van uw situatie, behoeften en eventueel foto’s die u mee kunt sturen via de offerte aanvraag. Uiteraard kunnen wij ook eventuele langs komen voor een vrijblijvende offerte ook snel ontruiming / 24-uurs ontruiming.

Beoordelingen

Wat klanten van ons vinden